ЗАСТОСУВАННЯ ПІДХОДІВ ТЕОРІЇ ОБМЕЖЕНЬ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ - Петришин, Н. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Запропоновано метод причинно-наслідкових зв’язків («дерево поточної реальності») як один з підходів теорії обмежень Е.Голдратта для аналізу конструкції роторного лічильника газу. За допомогою даного методу в наочній формі визначено ключову проблему, над вирішенням якої виробнику слід сфокусувати зусилля для значного поліпшення якості та технічного рівня лічильника газу