ПІДВИЩЕННЯ ШВИДКОДІЇ НИЗЬКОЧАСТОТНОГО КАНАЛУ ВИХРОСТРУМОВГО ТОВЩИНОМІРА СТАЛЕВИХ ЛИСТОВИХ КОНСТРУКЦІЙ - Бучма, І. М.; Проць, Р. В.; Ферчук, К. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Проaналізовано вплив фільтрів структури низькочастотного каналу вихрострумового товщиноміра на обмеження його швидкодії. Розглянуто шляхи збільшення швидкодії.