ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТЕХНОЛОҐІЧНИХ РІДИН ЕЛЕКТРОКІНЕТИЧНИМ МЕТОДОМ - Козак, О. Ф.; Климишин, Я. Д. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Наведені результати досліджень впливу перепаду тиску рідини, складу бінарної суміші рідин на зміну потенціалу протікання при проходженні цих рідин через пористу скляну перегородку і скляний капіляр в умовах ізотермічності процесу