МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВАГОМОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ - Бубела, Т. З.; Бойко, Т. Г.; Походило, Є. В.; Столярчук, П. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Запропоновано метод формування якісного рівня продукції шляхом застосування гнучкого алгоритму, реалізація якого передбачає безпосередню участь споживача у визначенні коефіцієнтів вагомості та виборі переліку показників якості