ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ВІДТВОРЕННЯ ОБ’ЄМНОЇ ВИТРАТИ ГАЗУ ПОВІРОЧНИМИ УСТАНОВКАМИ НА БАЗІ РЕЗЕРВУАРА ВИСОКОГО ТИСКУ - Петришин, І. С.; Безгачнюк, Я. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Описана удосконалена повірочна установка на базі резервуара високого тиску з метою підвищення точності відтворення об’ємної витрати газу. Приведено рівняння для об’ємної витрати газу цієї установки з урахуванням всіх її фізико-механічних параметрів