АНАЛІЗ РОЗПОДІЛУ НАПРУЖЕНОСТІ МАГНІТНОГО ПОЛЯ В РЕЗУЛЬТАТІ ПРОТІКАННЯ СТРУМУ В СТІНКАХ ПІДЗЕМНИХ ТРУБОПРОВОДІВ - Стрілецький, Ю. Й.; Боднар, Р. Т. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Розглянуто основи математичного моделювання електричних властивостей системи підземний трубопровід – ізоляційне покриття – ґрунт. Проаналізовано вплив властивостей ґрунту на результати вимірювання напруженості електричного та магнітного полів, утворених протіканням струму в стінках підземного трубопроводу