ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ВЕРТИКАЛЬНОГО ВАЛКОВОГО МЛИНА AG-MPS 180 ВК - Заміховський, Л. М.; Скрип'юк, Р. Б. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Описана методика і вимірювальна система для зняття перехідної характеристики вертикального валкового млина (ВВМ). Проведено аналіз експериментальних даних – перехідних характеристик. Здійснена ідентифікація за методом Симою, визначений полюс AR-моделі та його залежність від терміну експлуатації ВВМ, який може бути прийнятий за діагностичну ознаку технічного стану (зношення) його робочих органів.