ПІДВИЩЕННЯ ЧУТЛИВОСТІ АНАЛІЗАТОРА ВОЛОГОСТІ ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Городецька, О. С.; Онушко, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Запропоновано двоканальний аналізатор вологості газу, підвищення чутливості та точності якого забезпечується шляхом використання логарифмічного підсилювача і оберненого зв’язку. Отримано функцію перетворення такого аналізатора