РОЗРАХУНОК НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ПОПРАВКОВОГО КОЕФІЦІЄНТА ДІАФРАГМИ НА ШОРСТКІСТЬ ВНУТРІШНЬОЇ ПОВЕРХНІ ВИМІРЮВАЛЬНОГО ТРУБОПРОВОДУ - Лесовой, Л. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Отримано уточнене рівняння розрахунку невизначеності поправкового коефіцієнта, який враховує шорсткість внутрішньої поверхні вимірювального трубопроводу, витратоміра змінного перепаду тиску, що працює з діафрагмою