МЕТОДИ РОЗРАХУНКУ КОЕФІЦІЄНТА СТИСЛИВОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ НА ОСНОВІ СПРОЩЕНОГО НАБОРУ ПАРАМЕТРІВ ЙОГО СКЛАДУ - Матіко, Ф. Д.; Матіко, Г. Ф.; Шоловій, С. Ю. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Викладено результати порівняльного аналізу методів розрахунку коефіцієнта стисливості природного газу на основі спрощеного набору параметрів складу за їх областю застосування, структурою алгоритму та методичною похибкою. Виконано аналіз можливості впровадження методів нових національних стандартів у системах обліку природного газу