ЧИСЕЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ ВИХРОВОГО ПРОСІДАННЯ НА ПОЯВУ ВИХОРОВОЇ ДОРІЖКИ КАРМАНА - Rzasa, M. R.; Czapla-Nielacna, B. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2017)
Стаття представляє чисельний аналіз впливу вибраних поверхонь вихорового розташування на параметри вихорового витратоміра. Для визначення ефекту впливу форми вихорової поверхні на вид генерованої вихорової доріжки було проведено моделювання для різних швидкостей течії.