ВИМІРЮВАННЯ ОПОРУ ЕЛЕКТРОПРОВОДОК ЯК МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ ПОЖЕЖНОЇ НЕБЕЗПЕКИ - Рудик, Ю. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Наведені результати вимірювань опору ділянок електромереж низької напруги та аналіз їх сумарного опору з метою застосування при оцінюванні рівня пожежної небезпеки. На підставі цього запропоновано нормувати значення опору струмопровідного кола, що дозволяє кількісно оцінити показники безпеки матеріалів та монтажу побутових електромереж під час експлуатації