ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ШВИДКОСТІ УЛЬТРАЗВУКОВИХ КОЛИВАНЬ ПРИ КОНТРОЛІ ПОРЦЕЛЯНОВИХ ІЗОЛЯТОРІВ - Галаган, Р. М.; Єременко, В. С. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Проаналізовані похибки, що виникають при проведенні ультразвукової структуроскопії фарфорових високовольтних ізоляторів. Дані рекомендації по зменшенню впливу похибок на результат контролю