ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АТЕСТАЦІЇ МЕТОДИКИ ВИКОНАННЯ ВИМІРЮВАННЯ ОБ’ЄМУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ ЗА СТАНДАРТНИХ УМОВ - Петришин, І. С.; Котурбаш, Т. Т.; Петришин, Н. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Описана розроблена методика і програмне забезпечення для розрахунку об’єму природного газу за стандартних умов. Основна увага звернута на зменшення суб’єктивних похибок шляхом автоматизації процесу визначення похибок вимірювання об’єму газу за стандартних умов