МОЖЛИВОСТІ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИК МЕТРОЛОГІЧНОЇ ПЕРЕВІРКИ ТЕПЛОЛІЧИЛЬНИКІВ - Дяк, Р. П.; Яцук, В. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Пропонуються шляхи вдосконалення процесу метрологічної перевірки різних типів теплових лічильників. Проаналізовано переваги та недоліки існуючих методик випробувань теплових лічильників та можливості об`єднання існуючої елементної бази метрологічної перевірки в єдину універсальну структуру