ВПЛИВ РОЗПОДІЛУ ВИПАДКОВИХ СИНАЛІВ ЗУМОВЛЕНИХ ПЕРЕМІЩЕННЯМ ГАЗОВИХ СЕРЕДОВИЩ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИМІРЮВАННЯ ВИТРАТИ - Мельничук, С. І.; Рудак, С. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
На основі моделювання розподілів випадкових сигналів проведено дослідження ефективності їх застосування та досліджено верхню границю похибки вимірювання витрати газу на основі вихрового ентропійного перетворювача