МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОФЛЮЇДНОГО ВІСКОЗИМЕТРА З СИСТЕМОЮ СЛІДКУЮЧОГО ЗРІВНОВАЖЕННЯ - Юрчевський, Є. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Приведено структурну схему електрофлюїдного віскозиметра з системою слідкуючого зрівноваження та результати його моделювання в середовищі MATLAB. Визначені основні фактори, які впливають на статичні і динамічні характеристики такого віскозиметра