ОБЕСПЕЧЕНИЕ НЕОБХОДИМОЙ ТОЧНОСТИ МОБИЛЬНИХ СИСТЕМ КОНТРОЛЯ В ГОРНОЙ И НЕФТЕГАЗОВОЙ ОТРАСЛЯХ - Лопатин, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
Розглянута нова, раніше невирішена проблема організації управління, узгодження, самоорганізації і завдання об'єднання в складну структуру мобільної системи контролю в конкретній залежності від об'єкта контролю та вимог необхідної точності. Викладений матеріал дає можливість зрозуміти сенс нової проблеми і її відмінні риси від відомих, а також можливі рішення. Сформульовані протиріччя при синтезі МСК і вказані шляхи їх подолання. Розглянуто отримання державних дозвільних документів на контроль в гірській і нафтогазовій галузях на основі особистого досвіду автора.