МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ГУСТИНИ І КОМПОНЕНТНОГО СКЛАДУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ ПРИ ДІАГНОСТУВАННІ ЗАСОБІВ ЙОГО ОБЛІКУ - Малісевич, В. В.; Середюк, О. Є. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Проаналізовані нові вітчизняні і закордонні методологічні і технічні рішення для діагностування засобів обліку природного газу. Здійснено імітаційне моделювання кількісного впливу зміни густини і компонентного складу природного газу на похибку функціонування витратомірів і лічильників газу для умов їх діагностування