МІКРОПРОЦЕСОРНІ СИСТЕМИ ЗРІВНОВАЖЕННЯ МОСТОВИХ ЕЛЕКТРОФЛЮЇДНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ В’ЯЗКОСТІ НАФТОПРОДУКТІВ - Юрчевський, Є. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Запропонована мікропроцесорна система слідкуючого і розгортального зрівноваження мостового електрофлюїдного перетворювача в’язкості нафтопродуктів, приведена принципова електрична схема цієї системи зрівноваження. Вказані характерні особливості застосування розробленого електрофлюїдного перетворювача в’язкості нафтопродуктів