СВІТЛОВОДНИЙ АНАЛІЗАТОР ВОЛОГОСТІ ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Іоніна, К. Ю.; Книш, Б. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Проаналізовано проходження променів в плоскому світловоді. Запропоновано структурну схему аналізатора вологості газу на основі плоского світловода