РОЗРОБКА НЕЙРОМЕРЕЖЕВОГО КОНТУРУ КЕРУВАННЯ ПОЛІМЕРИЗАЦІЙНОЮ КОЛОНОЮ - Ковалюк, О. О.; Ковалюк, Д. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
У статті розглядається керування температурним режимом полімеризаційної колони за допомогою регулятора на основі нейронної мережі. Запропоновано математичну модель динамічного режиму каналу керування. Наведено основні етапи налаштування контролера та їх реалізацію в пакеті Matlab. Проведено моделювання системи