ЗАСТОСУВАННЯ ТЕОРЕТИКО-МНОЖИННОГО ПІДХОДУ І СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ПО СИТУАЦІЙНІЙ МОДЕЛІ ДЛЯ МЕРЕЖІ ВНУТРІШНЬОФАБРИЧНОГО ГІДРОТРАНСПОРТУВАННЯ - Мещеряков, Л. І.; Приходченко, С. Д. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2016)
При контролі стану системи гідротранспорта гірничо-збагачувального підприємства можливе отримання неповної інформації про об'єкт. Для аналізу неповних повідомлень можливо застосування теоретико-множинного підходу і ситуаційної моделі управління. Метою роботи є створення моделі на основі теоретико-множинного підходу і ситуаційної моделі управління стосовно до системи внутріфабрічного гідротранспортування для прийняття управлінських рішень в умовах інформаційної невизначеності. В результаті була запропонована відповідна модель, що одержала практичне застосування і позитивні результати