Класифікація методів просторового розширення зображення - Верес, З. Є.; Наконечний, А. Й. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Приведено класифікацію методів просторового розширення зображень. Розглянуто основні реалізації просторового розширення зображень та проведено порівняння результатів роботи різних методів