ВИМІРЮВАЛЬНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ РОЗМОРОЖЕНОГО КУРЯЧОГО М'ЯСА - Вікович, О. В.; Походило, Є. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Представлено огляд методів для розрізнення охолодженого і розмороженого м’яса. Розглянута проблематика виявлення мороженого м’яса і особливості її рішення імітансним методом контролю. Запропоновано структурні схеми пристроїв для визначення розмороженого м’яса.