ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ НА ТОЧНІСТЬ ВИМІРЮВАННЯ ОБ’ЄМНОЇ ВИТРАТИ ТУРБІННИМИ ЛІЧИЛЬНИКАМИ - Клочко, Н. Б.; Чеховський, С. А. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Проведено дослідження турбінних лічильників з метою оцінювання впливу параметрів природного газу на точність вимірювання об'ємної витрати. Запропоновано новий підхід до оцінювання стабільності потоку вимірного середовища та на основі цього підходу здійснено оцінку стабільності потоку при метрологічних дослідженнях турбінних газових лічильників.