ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА РОЗШИРЕННЯ ПРИРОДНОГО ГАЗУ ПРИ ВИМІРЮВАННІ ВИТРАТИ ТОРЦЕВИМИ ЗВУЖУВАЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ - Винничук, А. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Проаналізовано можливість практичного застосування торцевих звужувальних пристроїв в установках для вимірювання витрати природного газу. Здійснені експериментальні дослідження закономірностей зміни коефіцієнта розширення природного газу при вимірюванні витрати торцевими звужувальними пристроями. Проведений порівняльний аналіз результатів теоретичних і експериментальних досліджень.