РЕАЛІЗАЦІЯ МЕТОДУ ТЕПЛОВІЗІЙНОЇ ДЕФЕКТОМЕТРІЇ З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ДЕФЕКТІВ ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ВАЖКОДОСТУПНИХ ОБ’ЄКТІВ - Глуховський, В. Ю. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2015)
Запропоновано новий підхід для визначення геометричних параметрів тепловізійним методом контролю потенційно небезпечних важкодоступних обєктів. Розроблено апаратну частину, алгоритм і відповідне програмне забезпечення для розрахунку в реальному часі геометричних параметрів виявлених дефектів тепловізійним методом. Проведено ряд екскрементів з метою визначення рівня похибки розрахунку геометричних параметрів виявлених дефектів.