Ультразвуковий експрес-метод контролю наявності води і паливних фракцій в моторних оливах - Яковлєв, В. Ф.; Кушлик, Р. В.; Микитенко, О. В.; Кушлик, Р. Р. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Представлені результати лабораторних випробувань установки для контролю вмісту води і паливних фракцій в моторних оливах акустичним методом. Описані конструкція вимірювальної камери, принцип роботи експериментальної установки