Технологія обстежень підземних трубопроводів з використанням безконтактних вимірювань струмів в їх стінках - Джала, Р. М.; Савула, С. Ф.; Вербенець, Б. Я.; Винник, О. Й.; Джала, В. Р.; Мельник, М. І.; Шевчук, Т. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Описано технологію інтегральних, диференційних та локальних обстежень стану захисту від корозії підземних металевих трубопроводів методом безконтактних вимірювань струмів. Наведено приклади практичного використання на трасах магістральних газопроводів