Математичне моделювання високопродуктивного метода виявлення дефектів у довгомірних виробах - Сучков, Г. М.; Ноздрачова, К. Л. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Наведені результати теоретичних досліджень, спрямованих на підвищення продуктивності дефектоскопії прутків з різною формою перетину. Обґрунтовано принцип виявлення дефектів, орієнтованих різним чином у довгомірному виробі на всьому його протязі сукупним пакетом різнонаправлених об’ємних хвиль