ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ СИСТЕМ ОЦІНКИ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ДЕФЕКТІВ МЕТОДОМ ТЕПЛОВІЗІЙНОГО КОНТРОЛЮ - Глуховський, В. Ю.; Троїцький, В. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2014)
Розглянута особливість формування температурного поля на поверхні об’єктів контролю. Запропоноване конструкція контрольного зразка із штучними дефектами та проведено експериментальні дослідження з визначення характеристик температурних полів методом активного теплового контролю. Розроблена схема лазерно-термографічного приладу для визначення кількісних параметрів дефектів.