ЗАСТОСУВАННЯ ЕНТРОПІЙНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ДЛЯ ВИДІЛЕННЯ ІНФОРМАТИВНИХ ЧАСТИН СИГНАЛІВ В АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМАХ ДІАГНОСТУВАННЯ ТА КОНТРОЛЮ - Мельничук, С. І.; Федоришин, М. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розглянуто особливості використання ентропійних характеристик сигналів у вимірювальних каналах систем контролю та керування з метою виділення їх інформативних частин