МЕТОДИКА РАСЧЕТА МАГНИТНЫХ ПОЛЕЙ ПРИ ЛОКАЛЬНОМ НАМАГНИЧИВАНИИ ФЕРРОМАГНИТНЫХ ПОВЕРХНОСТЕЙ ПРИ ПОМОЩИ ТОКОВОДОВ - Жученко, Н. А.; Комиссаренко, А. И.; Тарасенко, О. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Для розрахунку поля, що створюється струмоводами над поверхнею, запропоновано нову методику, яка полягає у визначенні частотного спектру щільності струму над поверхнею, яка контролюється, що дає можливість визначити магнітне поле при різноманітних конфігураціях струмоводу. Основою математичної моделі зондуючого поля, що створюється прошарком струму над поверхнею деталі, яка контролюється, є інтегральне рівняння Фредгольма 2-го роду