АЛГОРИТМ ТА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБРОБКИ ДАНИХ СИСТЕМИ СТАТИСТИЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ КОМПОЗИЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ - Редько, О. О.; Єременко, В. С.; Мокійчук, В. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Запропонований алгоритм та програмне забезпечення, розроблене в програмному пакеті LabVIEW, які реалізують статистичну обробку даних за результатами неруйнівного контролю композиційних матеріалів із застосуванням методу низькошвидкісного удару. Проведено експериментальне дослідження роботи алгоритму та програмного забезпечення, отримані інтервальні оцінки ступеню ушкодженості композиційних матеріалів. Актуальність даної роботи полягає у реалізації автоматизації та універсального підходу до обробки даних, отриманих у результаті неруйнівного контролю.