ВИКОРИСТАННЯ ПРЯМОКУТНИХ ОРТОГОНАЛЬНИХ ФУНКЦІЙ ДЛЯ ОЦІНКИ ТЕХНІЧНИХ СТАНІВ ПРОМИСЛОВИХ ОБ’ЄКТІВ - Горбійчук, М. І.; Слабінога, М. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Розглянуто доцільність застосування прямокутних ортогональних функцій для ідентифікації технічних станів промислових об’єктів. Проаналізовано сучасний стан проблеми практичного застосування прямокутних ортогональних функцій в аналізі випадкових величин. Розроблено програмний пакет для розкладу випадкової величини у спектри по функціях Радемахера, Хаара та Уолша. Отримано та розглянуто результати роботи програмного пакету для аналізу параметрів газоперекачувальних агрегатів. Зроблено висновок щодо можливості застосування даних результатів для отримання додаткової інформації про технічний стан об’єкта.