КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЗА ВІДНОСНИМИ ЕЛЕКТРИЧНИМИ ПАРАМЕТРАМИ - Походило, Є. В.; Остапчак, С. Є. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Наведено варіанти реалізації диференційного методу оцінювання якості продукції за її електричними параметрами. Проаналізовано відношення вимірюваних складових імітансів контрольованого та базового зразків продукції, а також вимірювані складові відношення їхніх імітансів. Наводяться схеми засобів практичної реалізації способів порівняння параметрів імітансу як відносних показників якості.