Комбінована зразкова міра електрорушійної сили та напруги - Барило, Г. І.; Походило, Є. В.; Бойко, О. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розглянуті структурні схеми побудови комбінованих зразкових мір електрорушійної сили і напруги. Показано, що відхилення вихідної напруги напівпровідникової міри після передачі їй значення електрорушійної сили нормованого елементу при t=20±1°C не перевищує ±20 мкВ, а при t=20±2,5°C – ±50 мкВ протягом 24 годин роботи