Модель контакту технологічного навантаження з робочими органами вибивного багатосекційного агрегату - Нісонський, В. П.; Лавинюкова, Т. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розглядається взаємодія технологічного навантаження багатосекційних агрегатів з робочими органами інерційно-ударних вибивних граток. Контакт моделюється у вигляді зосереджених пружних зв'язків, що піддаються лінійній деформації. Отримані критерії наявності контакту для жорсткого і пружного з'єднання опорної рами з підставою. Виведені формули для визначення сил, що діють в зоні контакту