Алгоритми формування числових послідовностей і методи навчання нейронних контролерів для систем управління об‘єктами другого порядку - Наконечний, М. В.; Наконечний, Ю. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розглянуті особливості формування повчальних послідовностей і методи навчання нейронних контролерів. Проведений аналіз результатів моделювання систем автоматичного управління, виконаних на базі синтезованих контролерів