ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ АГРЕСИВНОСТІ ГРУНТІВ НА КОРОЗІЙНЕ РУЙНУВАННЯ ТІЛА ТРУБИ - Григораш, В. В.; Бачинський, Б. Б.; Сошка, А. М.; Дранчук, С. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Описано результати лабораторних та промислових досліджень впливу агресивності ґрунтів на корозійне руйнування тіла труби в реальних умовах ВАТ"Укрнафта"