Цифровий низькочастотний канал вихрострумового товщиноміра сталевих листових конструкцій - Бучма, І. М.; Ферчук, К. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
Проаналізовано можливість створення цифрового низькочастотного каналу вихрострумового товщиноміра сталевих листових конструкцій, запропоновано варіант його реалізації. Розроблена блок–схема алгоритму цифрового сигналу.