МОДЕЛЮВАННЯ ФІЗИЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ДЗВОНОВИХ ЕТАЛОННИХ УСТАНОВКАХ - Середюк, Д. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Проведений аналіз конструктивних напрямків підвищення стабільності відтворення витрати газу у дзвонових еталонних установках. На базі запропонованого конструктивного вдосконалення здійснене моделювання і чисельний аналіз гідродинамічних процесів замкової рідини у витіснювачі при вимірювальному процесі еталонних установок з обертовими дзвоном та стабілізуючим кільцем