ОСОБЛИВОСТІ ВИМІРЮВАННЯ ДИНАМІЧНОГО ПОВЕРХНЕВОГО НАТЯГУ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ПОВЕРХНЕВО АКТИВНИХ РЕЧОВИН МЕТОДОМ ПУЛЬСУЮЧОГО МЕНІСКА - Малько, А. О.; Кісіль, І. С. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розглянуто особливості контролю динамічного поверхневого натягу розчинів поверхнево-активних речовин методом пульсуючого меніска на методичному, інструментальному і розрахунковому рівнях.