ДОСЛІДЖЕННЯ КОНТАКТНИХ ПЕРВИННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ - Бубела, Т. З.; Столярчук, П. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Представлені результати досліджень контактних перетворювачів для контролю водних розчинів імітансними методами. Предметом експериментального пошуку були різні матеріали електродів, їх температурні та часові характеристики, а також різні за ступенем провідності об’єкти контролю.