ГАРМОНІЙНИЙ СКЛАД СТРУМІВ В ОБМОТЦІ СТАТОРА АСИНХРОННОГО ДВИГУНА ЗА НАЯВНОСТІ ДЕФЕКТІВ У СТРИЖНЯХ КЛІТКИ РОТОРА - Яцун, М. А.; Яцун, А. М.; Шуплат, О. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Визначений гармонійний склад додаткових струмів в обмотці статора асинхронного двигуна за наявності дефектів у декількох стрижнях короткозамкненої клітки ротора в залежності від кількості дефектів, їх взаємного розташування, ковзання двигуна і кількості пар полюсів.