ОБЗОР МЕТОДОВ И СРЕДСТВ КОНТРОЛЯ СТЕРЖНЕЙ КОРОТКОЗАМКНУТЫХ РОТОРОВ АСИНХРОННЫХ ДВИГАТЕЛЕЙ - Победа, Т. В.; Мирошников, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Дана порівнювальна характеристика методів та засобів контролю стержнів короткозамкнених роторів асинхронних двигунів. Запропонований метод, який дозволяє контролювати цілістність стержней без механічної обробки ротору.