МОНІТОРИНГ ФАКТИЧНИХ ВТРАТ БЕНЗИНІВ ВІД ВИПАРОВУВАННЯ - Бойченко, С. В.; Федорович, Л. А.; Турчак, В. М.; Новікова, В. Ф.; Романов, С. Ф. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Приведені характеристики втрат нафтопродуктів при їх транспортуванні різними видами транспорту. Особлива увага приділена втратам від випаровування. Приведений і описаний алгоритм розробленої програми розрахунку фактичних втрат бензинів від випаровування, яка пройшла апробацію в реальних умовах Бориспільського філіалу ВАТ “Дніпронафтопродукт” і підтвердила свою ефективність