МЕТОД ОЦІНКИ ВІДПУСКНОЇ КРИХКОСТІ ДОЛОТНОЇ СТАЛІ 37ХН3А - Яким, Р. С.; Петрина, Л. Г.; Пасинович, Т. Б. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Пропонується проводити ударні випробування зразків Менаже з наведеними у вершині концентраторів втомними тріщинами. Такі випробування загартованих і відпущених при різних температурах зразків дають можливість найбільш чітко виявити зону відпускної крихкості для долотної сталі 37ХН3А