ЗАСОБИ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ОБ’ЄМУ ГАЗУ ІНЖЕНЕРНО-ВПРОВАДНИЦЬКОЇ ФІРМИ “ТЕМПО” - Руденко, М. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Описані засоби вимірювальної техніки об’єму газу, які розроблені і виробляються інженерно-впровадницькою фірмою “Темпо”. Вказані переваги від використання дзвонових установок на базі критичних сопел, а також установок із робочими еталонами – лічильниками газу турбінного, роторного та барабанного типів, що використовуються для повірки як побутових, так і промислових лічильників газу